Nyheder

 

HomeNyheder
Home 
Familien 
Nyheder 
Billeder 
Gæstebog 
Links 
Webkamera 
Vejret her 

03.02.2005 - Stor nyhed - Vejrstation er installeret


Har nu sendt n
yhedsbrev nr. 10.

Der er gået alt for lang tid siden sidst, men jeg har dog ikke ligget I dvale, bare planlagt lidt o.s.v. he he ..........

Drejer.com har investeret i en vejrstation - klik på linken "Vejret her" for at se alle de nye sider med sammendrag af data om vejret her på Kristianslyst.

Stationen er af typen Davis Vantage Pro2, den er installeret oppe på taget og sender trådløst data online. d.v.s. at alle som ønsker at finde ud af hvordan vejret er her hvor vi bor, kan gå ind og se om det blæser, er koldt, varmt eller om det regner m.m. Der er også en omfattende historik så man kan se hvordan vejret har været.

Andre ændringer her på siden er som i sikkert allerede har lagt mærke til, at designet er ændret til noget lidt mere stilrent - håber det falder i smag !

Der er også tilføjet en del billeder fra min arbejdsplads ude i Nordsøen - boreplatformen "MÆRSK INNOVATOR"
Der kommer snart en del fakta om platformen skal bare lige have scannet det ind og lagt det ud på disse sider.

Det må være nok nyheder for nu, efter en lang og blæsende vinter - det varer ikke længe før foråret lurer om hjørnet, så ha' det godt indtil mit næste nyhedsbrev kommer ud.

Ups - Jeg glemte lige at fortælle, at for at gøre det lidt lettere at navigere rundt på siderne har jeg tilføjet lidt mere funktionalitet til navigationsknapperne - prøv selv og se om det ikke går bedre nu.

Og lige til sidst - jeg er jo glad for lidt tilbagemeldinger, så brug min mailadresse: max@drejer.com eller gæstebogen - Vær så snill !
 

15.07.2004 - Tilføjet klassebillede fra 1978


Har nu sendt n
yhedsbrev nr. 9.

Fik tilsendt klassebillede fra Jan gudmundsson som vi traf på Marstal Navigationsskole. Klik her for at gå til siden hvor det smukke syn åbenbares: Styrmandsklassen 1978.

Ellers er dagene præget af feriestemning dog med fravær af det gode vejr, men en trøst er det dog at det pt. ikke er bedre i Danmark !

Alle der besøger drejer.com opfordres endnu engang til at aflægge gæstebogen, der er faktisk et par stykker som har skrevet der siden sidst.
 

08.06.2004 - Venus passerer Solen


Har nu sendt n
yhedsbrev nr. 8.

Den 8. juni 2004 skete der noget, som hvis ikke det går over i den almindelige historie, så ihvertfald den astronomiske !

Den dag oplevede vi det største, sjældneste og måske vigtigste himmelfænomen i vores tid. I løbet af ca. 6 timer passerede planeten Venus foran solskiven. Ingen nulevende mennesker noget sted på kloden har set sådan noget tidligere! Faktisk var dette første gang i historien at normale mennesker kunne se Venus foran solskiven og det forventes at passasjen er det mest sette himmelfænomen i historien.

Hvis du ikke så det live, har du chancen for at se billederne her: Venus-passagen  Der er også et par videosekvenser af første- og sidste kontakt nederst på siden.

Alle der besøger drejer.com opfordres endnu engang til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive en lille kommentar, mening eller idé !
Jeg kan se at en del kigger indenom, men det er bare 7 stykker som har haft "tid" nok til at skrive en lille kommentar - Don't be shy !

 

04.06.2004 - 25 års jubilæum i Marstal


Har nu sendt n
yhedsbrev nr. 7.

Den 29 maj 2004 holdt vi 25 års jubilæum for vores skibsførerklasse's afgang fra Marstal navigationsskole.
Følgende var mødt op:
Søren Staun, Peter B. Bohsen og Birte, John Christiansen og Hanne, Jan Kristensen og Ulla, Keld Kristensen og Birgitte, Martin Christoffersen, Jesper Mogensen og Nanna samt undertegnede.
Jubilæet blev selvfølgelig holdt i Marstal, med besøg på skolen, en lille sight seeing i byen og efterfølgende fest på Hotel Marstal.
De fleste af os boede på hotel Marstal's nye værelser. 
Billeder fra festen og turen, er at finde her: 25 års jubilæum i Marstal

Alle der besøger drejer.com opfordres til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive en lille kommentar, mening eller idé !
 

04.05.2004 - Nyhedsbrev 6


Har nu sendt n
yhedsbrev nr. 6 

Inspireret af det sidste nyhedsbrev, hvor der jo ikke var meget nyt, er der nu sket en del som er værd at fortælle om !

1: Der er lagt nye billeder ud fra Mathias's 5 års fødseldag

2. Der er lagt en masse billeder ud fra Casper og min skiferie i Canazei (Italien)

3. Der er også lagt en del billeder ud om hvordan en vinter i Stavanger kan se ud (Når der en sjælden gang er sne)

Udover det er der faktisk gang i to af webkameraerne hver dag, det ene kører lige nu døgnet rundt.
 

Alle der besøger drejer.com opfordres stadig til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive en lille kommentar, mening eller idé !
 

28.04.2004 - Nyhedsbrev 5


Har sendt nyhedsbrev nr. 5 i dag.

Der er ikke så meget nyt her på drejer.com, desværre ! Der blev pludselig travlt med andre ting, så der er ikke sket så meget på hjemmesidefronten det sidste halve år.

Men der er da gang i det ene webkamera nu, så hvis du klikker på webkamera 1 ser du udsigten fra vores balkon lige nu, og de sidste 24 timer.
 

16.11.2003 - Ferie i Calafell - Barcelona


Har nu lagt billeder ud fra vores sjove men også lidt "uheldige" tur til Calafell i maj 2003. Calafell ligger sydvest for Barcelona.

Vi rejste sammen med Torild og Kristian, og boede i en fin lejlighed som tilhører Kristians søster.

Der er ikke mange som har taget imod opfordringen til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive bare en lille kommentar, mening eller idé !. Kom nu og vis hvad i kan !

Har sendt nyhedsbrev nr. 4 i dag.
 

13.11.2003 - Miniferie i Bortelid


Har lagt billeder ud fra en lille ferie vi havde i Wenche og Leifs hytte som ligger i Bortelid, Det sneede næsten fra vi kom til vi rejste igen, det var bare helt herligt , og hytten er bare utrolig flot !

Har også lastet kort op for at vise hvor de forskellige steder som billederne er fra befinder sig i Norge. F.eks. Beian, Bortelid og Månafossen.

Alle der besøger drejer.com opfordres stadig til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive bare en lille kommentar, mening eller idé ! der.

Har sendt nyhedsbrev nr. 3 i dag.
 

11.11.2003 - Nyhedsbrev 2


Nye billeder kommer til dag for dag på drejer.com, derfor er der i dag sendt endnu et nyhedsbrev ud, bare en dag efter det første.

I dag er der lagt nye billeder ud fra vores ferie i Orsa - Sverige, i januar 2003.

Alle thumbnails (oversigtsbilleder) er nu reduceret til 150 x 150 pixels, så dette skulle medvirke til at de som har 56 kbps linje og ISDN kan laste oversigts-billederne hurtigere ned.
 
Alle der besøger drejer.com opfordres stadig til at aflægge gæstebogen et besøg og skrive sin kommentar, mening eller idé ! der.
 

10.11.2003 - Nyhedsbrev 1


I dag gik det første nyhedsbrev fra drejer.com i luften.

Det er meningen at der skal udsendes et nyhedsbrev hver gang der har været opdateringer på siderne.

Du kan påmelde dig mailing-listen ved at sende en mail til:

nyhedsbrev@drejer.com
 

09.11.2003 - Måneformørkelse


Fik taget en del billeder af måneformørkelsen i nat mellem kl. 0100 og 0300.
Billederne er taget med et Canon Powershot S30 på 3megapixels.
Billederne hvor månen fylder det meste af billedet er desuden taget igennem en håndholdt Steiner marinekikkert på 7x50.
 

06.11.2003 - Reduktion af billedstørrelsen


Har fået lidt reaktioner på at det tog for lang tid at åbne billedsiderne for dem som bruger 56kbps-linje og ISDN.
Er nu begyndt at reducere størrelsen af "thumbnail" billederne (de små billeder i oversigten) Billederne i oversigten skulle så have en str. på ca. 4-6kb hver.
Foreløbig er følgende reduceret:

Max, Anne-Lise, Casper, Serine, Mathias & Bådture 
 

04.11.2003 - Billeder af familien


Familiealbummet er nu blevet fyldt godt op, mangler lidt slægtninge, men det kommer. Fik også lagt en del billeder ud fra sommerens bådture
 

31.10.2003 - Flere billeder i galleriet


Så fik jeg lagt nogle flere billeder ud, fra en skøjtetur med Serine's klasse, billeder af vores båd samt fra vores ferie på Ørlandet i sommers.
 

30.10.2003 - Første billedgalleri


Det første billedgalleri er nu lagt ud, en dagstur til månafossen.

Regner med at der vil blive lagt nye billeder ud hver dag i tiden fremover.
 

27.10.2003 - Links og billeder


Er såvidt begyndt at tilføje links på linkssiden, og er ved at forberede det store billed-rykind på billedsiderne.
 

20.10.2003 - Gæstebog


Har tilføjet en gæstebog, så hvis du har nogen kommentarer eller andet relevant stof, er du mere end velkommen til at droppe din mening der. følg linken i venstre margin.
 

28.09.2003 -Webkamera


Drejer.com har fået WebCam, ja faktisk har vi fået hele tre kameraer !
klik på linken til "Webkamera" for at opleve denne store nyhed
 

01.08.2003 - Oprydning


Lavede en større oprydning på siderne. For at få dem til at passe bedre til hvad jeg har af planer med siderne.
 

20.12.2002 - Siden oprettet


Jeg har nu flyttet webhotel til servetheworld, og regner med at blive her. Web-adresse og email-adresser er de samme, håber efterhånden at udvikle siden lidt mere.
 


Copyright (c) 2002 - Max J. Drejer
max@drejer.com